Gudstjänst Änglarna

Välkommen till nattvardsgudstjänst på den heliga Mikaels dag med temat Änglarna. Medverkande: André Kikuchi Lars Ahlberg Anneli och Lars Sundin Gunnar Helgesson

Stickcafé

Välkommen till stickcafé varannan torsdag kl. 10-12 på kyrktorget i Nybrokyrkan. Är du intresserad av att vara med? Kontakta Ingrid Engström. Medtag egen fikakorg.

Gudstjänst Tacksägelsedagen

Välkommen till en gudstjänst på Tacksägelsedagen! Medverkande: Karin Wiborn, Kyrkoledare Equmeniakyrkan André Kikuchi Maria Andersson Ulrika Winninge Varmt välkomna!

Gudstjänst Att leva tillsammans

Välkommen till gudstjänst på temat Att leva tillsammans. I gudstjänsten gästas vi av Sara Löfstedt på Region mitt. Medverkande: Sara Löfstedt Kerstin Fransson Ulrika Westin Varmt välkomna!

Gudstjänst Frälsningen

Välkommen till gudstjänst på temat Frälsningen. Medverkande: André Kikuchi Ann-Christin Lundgren Niclas Westling Varmt välkomna!

Scouterna Innekväll

Välkommen till en innekväll med scouterna! Vi möts i Nybrokyrkan kl. 18-19.30. Kommande program November Söndag 14 okt, kl. 11.00 - Familjegudstjänst i Nybrokyrkan Lördag 27 nov, tid och plats meddelas senare – Utedag December