Bibel- och bönesamling

Välkommen till bibel- och bönesamlingar varje tisdag kl. 10.00. Vi möts i andaktsrummet i kyrkan, ingång från Promenaden.

Kontakta Lena Nyberg Backeman för mer information, 073-151 22 59.

Trivselträffar

I samverkan med Centrumkyrkan har vi nästan varje onsdag dagledigträffar med program, andakt och fika och med start 13.30. Programutbudet är varierat och innehåller allt från ren underhållning till djupa livsfrågor.

Vi återkommer med vårens program.

Kontakt:
Centrumkyrkan: Per-Ivar Eriksson, 070-825 28 03
Nybrokyrkan: Per Olof Svärdhagen, 070-619 16 34

Stickcafé

Välkommen att handarbeta, måla eller bara fika (medtag eget fika). Varannan torsdag kl. 10-12 med samling på kyrktorget. Ingång från Promenaden. Frågor? Kontakta Kerstin Fransson.

Stickcaféet börjar torsdagen den 14 september och har avslutning 7 december.

Se kalendern.

Tisdagssoppa

Några gånger inbjuds alla till en kväll med hemlagad soppa och ett intressant föredrag. Tid 18.30. Plats – Nybrokyrkan och ingång från Nybrogatan. Se kalendern.

Välkommen!

Samtalsgrupper och bokcirklar

Olika samtalsgrupper och bokcirklar finns också i Nybrokyrkan. Kontakta expeditionen vid intresse eller frågor.

I samarbete med Studieförbundet Bilda.