Scoutträff onsdag 10 nov

Onsdag 10 november kl. 18.00 träffas scouterna inomhus för första gången på väldigt länge. Vi håller till i Nybrokyrkan (ingång i källaren på baksidan av kyrkan). Vi kommer att tillverka s.k. eldpåsar, där man t.ex. kan lägga i tändkottarna som vi tillverkade i oktober förra året genom att doppa kottar i stearin.

Söndag 14 november kl. 11.00 träffas vi för familjegudstjänst i Nybrokyrkan (OBS samling kl. 10.45 i källaren för att sedan gå tillsammans in i kyrkan). Det kommer att bli utdelning av scouthalsdukar till de som inte redan har. De som har halsdukar får gärna ha dem på sig!

Vi påminner om att alla som deltar ska vara helt friska. Hör gärna av er om ni har några frågor. Vi ses på onsdag och söndag!

Varmt välkomna hälsar scoutledarna genom Ulrika.

PS: Här kommer en liten glimt från den senaste scoutträffen.

Det fanns två olika reflexslingor, en för de yngsta scouterna och en för de lite äldre. Vi sa att det var en liten ”överraskning” i skogen. Den var i form av en ledare som skulle skrämmas lite grand. Han skrämdes så försiktigt (vi ville inte att scouterna skulle bli rädda) att en grupp gick tre vändor!!! för att inte missa överraskningen (de trodde nog att det var något annat) ☺Vi avslutade med andakt, bön och scoutrop mot Hosjöstrand som ses så fint på bilden längst ner.