Scoutkväll ons 31 mars

På onsdag 31 mars, kl. 18.00-19.30 träffas vi på Gullnäsgården. Många scouter har tyckt att det varit roligt med utmaningen att med hjälp av en eld få ett snöre att brinna av.

Nu tänkte vi göra en variant av det, där de ska få göra en trefot, hänga upp en konservburk med vatten i och få vattnet att koka.

Vi påminner om att alla som deltar ska vara helt friska samt att ha på sig varma kläder och skor. Den som har egen kniv får gärna ta med den!

Hälsningar från scoutledarna genom Ulrika Westin, telefon 070-716 33 00

Om du har några frågor kring Nybrokyrkans scoutverksamhet, vänligen kontakta jan.svardhagen@gmail.com, ordförande i Equmenia Falun (Nybrokyrkans  barn- och ungdomsverksamhet).

PS: Här kommer en liten glimt från den härliga scoututflykten förra lördagen.

Nitton scouter deltog under lördagen i en spårvandring vid Stångtjärn. Scouterna fick följa spårmärken, lösa chiffer och rebusar för att ta sig från start till mål. De fick också höra om scoutlagen ”En scout söker sin tro och respekterar andras” och om varför vi har andakt på scouterna.