Scouternas utflykt till Rösåsen

Välkommen till en utedag med scouterna!

Lördag 27 november kl. 9.30 samlas vi utanför Nybrokyrkan för gemensam avfärd till Rösåsen (klicka på länken för mer information om platsen).

Vi kommer att samordna skjuts från kyrkan, men vill du som förälder köra ditt eget barn är du varmt välkommen med på vandringen! Vi beräknar att vara tillbaka vid Nybrokyrkan ca kl. 13.00. Ni får gärna höra av er under dagen om ni vill vara säkra på när vi är tillbaka (så att ni slipper stå och vänta).

Vi kommer att gå upp i utsiktstornet, leka, äta matsäck (och en liten ”efterrätt”) samt ha andakt.

Medtag egen matsäck (det kommer att finnas möjlighet att grilla korv), kåsor, kläder efter väder och bra skor.

Vi påminner om att alla som deltar ska vara helt friska. Hör gärna av er om ni har några frågor.

Kommande program

• Onsdag 8 dec, kl. 18.00-19.30 – Innekväll i Nybrokyrkan