Öppna förskolan Pärlan öppnar upp

Fredag 15 oktober kommer Öppna förskolan Pärlan öppna igen! Resten av hösten kommer vi att ha öppet fredagar kl. 9-12 och vi hoppas på att få vara en mötesplats för såväl sång, lek som gemenskap. Nytt för hösten är att var och en tar med egen fikakorg, men det kommer finnas kaffe/te att köpa till självkostnadspris.

Vi avser att följa corona-restriktioner och önskar att du som förälder/vuxen är dubbelvaccinerad. Det är inget krav, men för din och andras hälsas skulle en önskan.

För att du ska känna dig trygg i Pärlans verksamhet kommer vi också dela upp oss i två sångsamlingar där vi som lite mindre grupp sjunger med avstånd. Fika kommer också kunna göras i omgångar och handsprit kommer finnas på plats. Tillsammans kan vi göra Öppna förskolan till en plats för lek och goda möten för såväl stora som små.

RS-virus

Eftersom RS-viruset har stor spridning just nu önskar vi att alla som har minsta förkylningssymtom stannar hemma. Har du barn som är yngre än 6 mån kan det vara säkrast att stanna hemma och minskar sociala kontakter.

Läs mer om Pärlan här.

Kontakt: Amanda Lundbäck