Läger för alla åldrar 26-28 aug

Välkommen på läger för alla åldrar.

Lägret utgår från temat i Apg 2 om den första församlingens gemenskap.
Dagarna är till för att fördjupa gemenskapen i församlingen och bland församlingens vänner.

Gemensamma aktiviteter såsom personbingo, lagtävlingar, samarbetsövningar, måleri, pyssel, bibelstudium och gruppsamtal. Djupa samtal om livet och/eller en meditationsvandring i skogarna. Vi erbjuder fika. lunch och middag samt lägerbål och om vädret tillåter grillkväll. Vi avslutar med gudstjänst på söndagen i Boda, Svärdsjö tillsammans med våra systerförsamlingar.

Det finns goda möjligheter att sova över på gården eller vara med under lördagen. Ungdomar inbjuds redan från fredagen under ledning av vår nya ungdomsledare Selma.

Vill du ha med husvagn, husbil eller tält är det fullt möjligt.

Var: Skoglundsgården, Enviken
När: 26-28 augusti (fredagskväll är tonårskväll, övriga välkomna lördag-söndag).
Tid: drop-in kaffe från lördag kl. 9:30
Kostnad: För att alla som vill skall få vara med så har vi en rekommenderad avgift på 300 kr/person. Du kan betala mer eller mindre beroende på förmåga. Tack för ditt bidrag.

Frågor och anmälan: Kontakta André andre@nybrokyrkan.se

Vid anmälan via mejl vänligen uppge:

Antal pers (vuxna/tonåringar)
Boende: hemma, delat rum, eget rum, i egen husbil/husvagn/tält
Måltider: FRE (endast tonår), LÖR frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, middag och korvgrillning (lägerbål), SÖN frukost.
Specialkost/allergier
Kan erbjuda bilskjuts/behöver skjuts

Anmälan senast onsdag 24 augusti.

Vill du hellre skriva ut blankett och skicka/lämna in till expeditionen går det bra. Här finns blankett för utskrift: