Körövning inför Stora Julkonserten

Nu har du Din chans att sjunga med den folkkära artisten Anna-Lotta Larsson och Andreas Landegren, pianisten från Lotta på Liseberg.

Körövningarna sker i Nybrokyrkan Falun med konsert i Equmeniakyrkan i Borlänge. MakeSound i samarbete med Studiförbundet Bilda arrangerar körövningar och konsert.

”Vi kommer att öva både klassiska- och moderna jullåtar och du kommer att ha tillgång till dina stämmor genom noter och ljudfiler. På så sätt känns det inte lika långt mellan varje körövning, och du kan sjunga ut även utanför kören. Vi avslutar med Anna-Lottas och Andreas stämningsfulla och pampiga julkonsert, den 2 december i Missionskyrkan i Borlänge.”

Anmäl dig nu direkt via Bilda Mitts hemsida – först till kvarn.

Anmälan är öppen för alla, man behöver inte vara medlem i någon kör.

Tid: Torsdagar kl 18:30-20.30
Tillfällen: Vecka 40-48 (uppehåll under höstlov v. 44)
Plats: Nybrokyrkan, Falun
Konsert: Torsdag den 2/12 klockan 19.00, Missionskyrkan Borlänge

Pris: 400 kr

Körledare:
Ingrid Eriksson, körledare med mångårig erfarenhet av både show- och kyrkomusik.
Malin Andersson, musikpedagog och körledare på MakeSound.

För mer information och frågor vänligen mejla malin@makesound.se

Arrangemanget sker i samarbete med Studieförbundet Bilda.

Villkor
1. Din anmälan är bindande och avbokning ska göras senast 14 dagar före kursstart. Vid senare avbokning återbetalas ej avgiften.
2. Missar du något tillfälle har du möjlighet att sjunga på egen hand till stämfiler och noter. Hela avgiften betalas oavsett antal tillfällen du deltar.
3. Det är tillåtet att fota och filma under körövningarna och konserten. MakeSound förbehåller sig rätten att använda foto och film från kursen, för dokumentation och marknadsföring.
4. Vi följer de aktuella restriktioner och rekommendationer gällande covid-19, vilket bla innebär att den som är sjuk stannar hemma. För allas säkerhet uppmuntrar vi även att samtliga körsångare är fullt vaccinerade.