INSTÄLLT: Scout Mittkampen

Vi räknade med att vi skulle kunna genomföra Mittkampen nu på lördag, men då kom ett mail från Equmenia Mitt (arrangören för Mittkampen) om att den är inställd, se nedan:

———————————————————————————————————————————————-

Mittkampen inställd på lördag!

Inför lördagens Mittkamp var det endast 3 av våra kårer anmälda och det fanns fortfarande tveksamheter på om ”alla” av dem skulle kunna köra med tanke på smittspridningen. I går kväll tog scoutstaget därför beslutet att ställa in Mittkampen på lördag. Kanske kommer någon form av Mittkampen Hemma att finnas tillgänglig för scouterna att göra hemifrån. Återkommer om det till alla scoutkårer och via hemsidan i så fall.

Mvh Scoutstaget genom Erika

Erika Planeskog
Föreningsutvecklare, Equmenia Mitt”

———————————————————————————————————————————————-

När detta var ett faktum började förstås vi scoutledare i Falun också att fundera över lämpligheten att ändå ha en aktivitet på lördag.  Vi diskuterade fram och tillbaka med Equmenia Faluns styrelse (barn- och ungdomsstyrelsen i Nybrokyrkan) och landade till slut i ett beslut att inte göra någon annan aktivitet på lördag p.g.a. pandemin. Jättetråkigt, men vi tar nya tag efter sommaren!!!

Vi planerar redan nu för en liten hajk i höst och vi vill gärna få in önskemål från scouterna om vad de har för önskeaktiviteter på denna hajk, t.ex. att tälja, göra pinnbröd tillverka saker m.m. Barnen får gärna svara genom att svara tillbaka på detta mail.

Vi vill också att ni hälsar era barn att hålla koll på brevlådan inom den närmsta tiden. Det kommer att dyka upp något som kan vara bra att ha vid sommarens utflykter.

Vi önskar allt gott till er familjer och hälsa alla scouter så varmt från oss ledare!
Hälsningar från scoutledarna genom Ulrika Westin, telefon 070-716 33 00