Barn- och ungdomsledare sökes

Är du vår nästa barn- och ungdomsledare i Nybrokyrkan Falun?

Vill du arbeta med barn och ungdomar i kyrkan? Vi söker dig som älskar att umgås och arbeta med barn och ungdomar. Vi söker dig som vill arbeta 10-100% med vårt barn- och ungdomsarbete tillsammans med de ideella krafter som finns.

Equmenia Falun bedriver verksamhet för barn och unga utifrån den kristna trons bekännelse att Gud har kärlek till varje människa på vår jord och i vår stad. Det gör att vi vill bedriva verksamhet där alla ska känna sig sedda och välkomna samt där man får upptäcka och utforska den kristna tron. Vi önskar att Equmenia Falun är en plats för gemenskap, för växande och för lärjungaskap.

Barn och ungdomsverksamheten i Equmenia Falun består idag av

• Söndagsskoj
  • Tweenies (barn i ålder årskurs 4-6)
  • Scout
  • Tonår

Läs mer om vår verksamhet här

Vi söker

• Dig som tror att Kristus är Herre och vill dela din tro med andra
  • Dig som är social och utåtriktad och vill bygga relationer med människor i alla åldrar
  • Dig som vill leva nära barn och ungdomar och har förmåga att låta barn och ungas perspektiv genomsyra församlingen arbete
  • Dig som kan och vill inspirera, utmana och utbilda andra i arbetet med barn och ungdomar
  • Dig som har relevant utbildning/erfarenhet från liknande arbete. Stor vikt läggs även på personlig lämplighet. Tidigare ledarerfarenheter från församling eller annan ledarfunktion är meriterande
  • Dig som har lätt att samarbeta med andra
  • Körkort erfordras
  • Har du dessutom en musikalisk ådra är det positivt men inget krav.

Dina arbetsuppgifter

• Leda och utveckla barn- och ungdomsverksamheten och dess grupper tillsammans med ideella ledare
  • Följa med barn och unga på läger
  • Knyta an till familjer utanför församlingen som är i kontakt med barn- och ungdomsverksamheten
  • Vara en förebild i kristet lärjungaskap för barn och unga

Anställningsvillkor

Tjänsten är en (alternativt två) tillsvidareanställning med omfattning 10-100%. Omfattningen bestäms efter lämplighet och sökandes önskemål. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka din ansökan via epost till: jan.svardhagen@gmail.com samt leif.a.jonsson@gmail.com

Bifoga personligt brev och CV

Sista ansökning: löpande under våren 2021